Betingelser for NORMALs Novemberkalender-konkurranse

Denne konkurransen avholdes av Normal A/S, CVR 34883793, Godthåbsvej 41, 8660 Skanderborg, www.normal.dk (”NORMAL”).

NORMAL ønsker å sette fokus på all jule-ståheien som kommer frem overalt – allerede i oktober måned! NORMAL vil derfor grave litt dypere i førjulens mange problematikker og gleder, og høre hva kundene våre egentlig mener om alle julenissene, julekulene og julesangene. Derfor oppretter NORMAL nå en konkurranse, «Novemberkalender-konkurransen».

Hvem?

Konkurransen er åpen for alle som er 18 år eller eldre ved oppstart, bosatt i Norge, og påmeldt med en gyldig e-postadresse.

Hva?

Ved deltakelse har du hver dag mulighet til å vinne ett av tre gavekort til en verdi av 200 kr.

Du deltar også i loddtrekningen om HOVEDPREMIEN, som er muligheten til å tømme en NORMAL-butikk på 83 sekunder. Tidspunkt og butikk fastlegges av NORMAL.

Det kan kun tas ett eksemplar av hver vare, og hovedpremien kan ikke byttes til andre varer eller kontanter. Vinneren sørger selv for å transportere varene hjem.

Hvordan?

For å delta i loddtrekningen må du oppgi din e-postadresse på Novemberkalenderen og svare riktig på dagens spørsmål. Du kan delta 1 gang per dag (luke).

Hver dag du deltar får du et lodd i konkurransen om hovedpremien. Svarer du riktig på dagens spørsmål får du 2 lodd i hovedpremie-konkurransen – og deltar i konkurransen om dagens premie.

Du kan opptjene ett ekstra lodd i konkurransen om hovedpremien hver dag du spiller Whack-a-niss etter at du har svart på dagens spørsmål. Utover det kan du oppnå ekstra lodd ved å legge til ditt betalingskort og favorittbutikker i NORMAL-appen, samt ved å handle for minimum 63 kroner i en NORMAL-butikk med et betalingskort som er registrert i appen.

Jo flere lodd du har, jo større sjanse er det for at du vinner hovedpremien.

Du kan godt svare på tidligere dagers spørsmål og tjene opp lodd til hovedpremien, men du må svare riktig på selve dagen for å være med i konkurransen om dagens premier.

Når?

Du kan delta i Novemberkalender-konkurransen hver dag fra 1. til 24. november 2019.

De daglige vinnerne trekkes tilfeldig blant alle korrekte svar den pågjeldende dag, og får beskjed over den oppgitte e-postadressen, hvor gavebeviset også vil tilsendes.

Vinneren av hovedpremien trekkes tilfeldig blant alle deltakere tirsdag 26. november 2019 og kontaktes på e-post. Dersom vinneren ikke svarer i løpet av 3 hverdager, trekkes det en ny vinner.

Særlige betingelser

Når du deltar aksepterer du samtidig at NORMAL kan behandle dine personopplysninger til å sende deg nyheter og tilbud fra NORMAL på e-post. Du kan enkelt melde deg av i hvert nyhetsbrev. Du aksepterer samtidig å motta e-poster i konkurransens varighet med link til dagens luke, oppsummering av spørsmål, svar, og vinnere.

NORMAL forbeholder seg retten til å offentliggjøre vinnerens navn og eventuelt bilde/film på NORMALs hjemmeside og sosiale medier, herunder Facebook og Instagram.

NORMAL behandler personopplysninger i overenstemmelse med gjeldende personvernregler og NORMALs, privatlivspolitikk, som finnes her: https://www.normal.no/privatlivspolitikk/

Ansatte i NORMAL og medlemmer av deres husstander kan ikke delta i konkurransen.